Fotópályázat – Te és a sünid

Posted by on 2012.03.28. szerda

Küldj egy saját készítésű képet kedvenc sünidről, hogy bekerülhessen az MTTE 2013-as naptárába!
Minden hónapra kihirdetünk egy témát, amihez illenie kell az általad beküldött képnek. Fontos, hogy csak jó minőségű, nagy felbontású képeket várunk a palyazat@torpesun.hu e-mail címre. Az e-mail tárgyában szerepelnie kell az adott hónapnak, amire pályázol. A megadott határidők után beérkezett képeket nem értékeljük.

fotópályázatMinden forduló 2 hétig tart, a témákat folyamatosan tesszük közzé az MTTE facebook oldalán. A fotópályázathoz minden olyan süntartó / tenyésztő csatlakozhat, aki az FB oldalt „lájkolta”. Csak saját készítésű képeket várunk! Ha kiderül, hogy más fotóját küldted be, automatikusa kizárunk az aktuális körből és a pályázatból is.

A képek beküldésével a beküldő hozzájárul ahhoz, hogy azokat az MTTE a későbbiekben szabadon felhasználhassa.

A nyertes képeket az MTTE 2 elnökségi tagja forgó rendszerben, és egy kisorsolt, az adott fordulóba képet nem küldött harmadik személy választja majd ki.

Várjuk azok jelentkezését is, akik nem pályáznak, ők sorsolás útján részt vehetnek az adott témához tartozó kép kiválasztásában.

A teendőd tehát:

  • válassz ki egy vagy több általad a témához készített sünis képet
  • küldd el a palyazat@torpesun.hu e-mail címre, az e-mail tárgya legyen az adott hónap
  • ha a zsűribe jelentkeznél, szintén a palyazat@torpesun.hu e-mail címre küldd a jelentkezésed, az e-mail tárgyába írd a zsűri szót

2012. ősz végére kiválasztjuk a témákhoz tartozó összes nyertes képet, és ebből fog a 2013. évi MTTE naptár elkészülni. A naptárból később bárki rendelhet.

 A fotópályázat részletes leírását itt találod.

A témák, leadási határidejük és a győztes képek a fotópályázat oldalán folyamatosan frissülnek.

Comments are closed.