Hogyan lehetek tag?

Amennyiben egyetértesz az Egyesület céljaival, és szeretnél a közösség része lenni, akkor először is tanulmányozd át az Egyesület törpesüntartásra vonatkozó szabályzatát, illetve ha tenyésztő vagy, akkor természetesen a tenyésztési szabályzatot is, és ha úgy ítéled, hogy az ott felsoroltaknak eleget teszel, akkor töltsd ki a belépési nyilatkozatot, küldd el nekünk az info@torpesun.hu e-mail címre, és várj a visszajelzésre. Előfordulhat, hogy megkérünk, gyere el egy rendezvényünkre, vagy más módon lépj kapcsolatba velünk, hogy megismerhessünk, mivel a belépéshez elnökségi hozzájárulás szükséges. Ha ezt a hozzájárulást megkaptad, akkor a tagdíj befizetése után máris a tagjaink között üdvözölhetünk.
Ha tenyésztőként kéred a tagfelvételt, és a tenyészeted neve egészében vagy részében, összekeverhető módon egyezik egy már létező tenyészetével, akkor erről külön értesítünk, és keresünk egy kompromisszumos megoldást.

A fent említett szabályzatok és dokumentumok a tartási szabályzat kivételével elérhetők a Letöltés menüpont alatt. A tartási szabályzat még finomítás alatt van, de pár napon belül letölthető lesz.