Mit nyújt nekem a tagság?

Az MTTE tagjai részesei lehetnek egy összetartó, együttműködő, a törpesünökért aktívan tevékenykedő közösségnek, segíthetnek alakítani a haza sünös életet javaslataikkal, ötleteikkel, segítséget kaphatnak az apróságoktól a legfontosabb dolgokig. Nekünk mindenki számít :)

Süntartóként

Aktív részese lehetsz az egyesületi életnek, kedvezményes belépővel vehetsz részt rendezvényeinken, de akár segíthetsz is megszervezésükben, kiállításokon indíthatod kedvenceidet, a későbbiekben pedig szeretnénk egyéb kedvezményeket is kedveskedni nektek.

Süntenyésztőként

A tartókat megillető kedvezmények melllet kölykeidet hivatalos, MTTE által regisztrált származási lappal adhatod át a gazdáknak, ezzel biztosítva őket arról, hogy az általad tenyésztett sünök beltenyésztéstől és bizonytalan vérvonalaktól mentesek, és a tenyésztés körülményei mindenben megfelelnek az Egyesület által felállított követelményeknek. Emellett a kiállítások során népszerűsítheted tenyészetedet, szakmai kapcsolatokat építhetsz ki, sünjeid tenyészértékét pedig növelhetik az elnyert díjak és címek.